Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik graag mensen hun eigen golf zie spelen, en ik wilde erover schrijven.

Ik begon met mijn eigen schoenen en nu post ik het hele verhaal en mijn gedachten over de voors en tegens van elk model, zodat u de beste schoen voor u vinden.

Ik ben ook zeer actief op twitter waar je me volgen met de hashtag #GolfSchoenvergelijk. Ik tweet over mijn huidige projecten, mijn reizen, of zowat alles wat mij interesseert.

En natuurlijk heb ik veel links over mijn persoonlijke website ook, dus je ook die vinden als je meer van mijn berichten en ervaringen wilt zien.

Golfschoenen zijn zo verschillend van andere schoenen, en de schoenontwerper moet zoveel doen om van de schoen een echt succes te maken.

Ik ben geboren in Amsterdam en woon momenteel in Nederland. Ik ben ook de auteur van de Golf Schoenen 101 eBook en de Dutch Golf Shoes Guide.

In mijn laatste blog post schreef ik over de golfschoenen die deel gaan uitmaken van mijn beoordeling in een paar dagen. Dus in deze blog post zal ik proberen om u alle informatie over de verschillende schoenen die beschikbaar zullen zijn op de verkoop. De schoenen zullen zijn: het T-shirt en sneakers De schoen is ook verkrijgbaar met een golfshirt of de Sneaker. In deze review zal ik het T-shirt en de Sneaker reviewen. Het T-shirt is de versie met een grijs suède bovenwerk met witte bies. De sneakers zijn gemaakt in China, maar het bedrijf heeft de mogelijkheid om ze te maken in verschillende kleuren zoals rood, roze en grijs. Het T-shirt is verkrijgbaar in een zwarte, grijze, witte en groene kleur, terwijl de Sneaker verkrijgbaar is in wit, rood, zwart en groen. Er is ook een versie met een witte, zwarte en grijze kleur voor het T-shirt. Ik hou van de schoen vanwege zijn comfort en stijl.

In 2018 werd ik geïnterviewd door GolfSchoen op TV2 over mijn nieuwe Golf Shoe Shop. En in 2017 publiceerde ik een boek over schoenen en golf genaamd "The Golf Shoes Book".

Voor de meeste mensen, een golf schoen is een stuk schoeisel dat de zool van de golfclub op zijn plaats houdt terwijl de speler loopt langs de fairway. Het is niet alleen een beschermend apparaat, maar een manier van leven. En hoewel ik een grote fan ben van mijn Golf Shoe Shop, is het een zeer complexe business, dus ik wilde wat inzichten over het bedrijf met je delen. Ik ben ook geen dokter, dus ik weet niet hoe ik je moet adviseren over je eigen medische toestand, dus daar wil ik je niets over vertellen. Dat gezegd hebbende, ik hoop dat dit nuttig zal zijn.