Dankzij ons testlaboratorium hebben we ontdekt dat de meeste golfschoenen op de markt ofwel te duur zijn voor het geld of dat ze niet de beste kwaliteit zijn. Dus we wilden weten of de beste daadwerkelijk het geld waard zijn. Ons doel was om een aantal golfschoenen van verschillende merken te testen. Met andere woorden, we wilden testen of er iets bijzonders is aan de schoenen dat ze beter maakt voor een bepaalde prijs, en of ze eigenlijk anders waren dan andere schoenen. We hoopten iets te vinden dat een goed cadeau zou zijn voor iemand die graag golft, maar niet per se veel geld te besteden heeft. We zijn nooit goed geweest in de test van golfschoenen omdat we altijd arm zijn geweest. Onze test was een kans om eindelijk onze resultaten te verbeteren. Om dit te doen, brachten we veel tijd op een aantal sites, kijken naar honderden paar schoenen, en kijken naar hen voor meer dan een week op een moment.

Ons open-deurbeleid vindt u hier altijd. Kortom, als u een kijkje wilt nemen in ons proces en ons informatiebeleid en wat wij niet delen, dan u ook onze site bezoeken.

Dus daar heb je het. Open-deur beleid? Ja, we snappen het. Het is een pijn. Maar het zijn onze zaken. Het maakt deel uit van onze missie. Dus we proberen het wat makkelijker te maken. Maar we krijgen de mensen nog steeds niet zover dat ze het contract tekenen. Het is een hard-line beleid. Het is een beleid dat naar onze mening niet gerechtvaardigd is. Omdat de mensen niet de enigen zijn die een contract zullen ondertekenen, en naar onze mening ook niet legitiem is.

Thijs: Daar zijn we het mee eens.

We zeggen niet dat mensen geen toegang moeten hebben tot informatie.

Wij zijn toegewijd aan het verstrekken van onze lezers met de meest actuele en accurate informatie. We hebben een uitgebreid, professioneel team en we streven er altijd naar om van elkaar te leren. U contact met ons opnemen via onze website of door ons een e-mail te sturen op [email protected]. De inhoud wordt niet bewerkt, goedgekeurd, doorgelicht of op enigerlei wijze goedgekeurd door de golfer of zijn of haar club. Als u uw mening met ons wilt delen, stuur dan een e-mail naar onze golfschoenexperts.

We zijn altijd op zoek naar feedback van onze gebruikers. Stuur ons een link naar alle inhoud die u nuttig vindt. We streven ernaar om onze gebruikers zoveel mogelijk informatie te geven, maar we kunnen niet alles garanderen. Als u geen specifieke vraag hebt, aarzel dan niet om het te vragen en aarzel niet om een link naar uw bron te verstrekken. Wij zullen uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden. Het volgende is een lijst van enkele van onze bekendste berichten. De berichten kunnen zijn geschreven door onze medewerkers, of zijn geplaatst door gebruikers.

We beantwoorden ook graag vragen en geven ons inzicht in hoe een paar schoenen presteren in vergelijking met de industriestandaard. Heeft u vragen over onze schoenen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn hier om u te voorzien van de hoogste kwaliteit golf schoen review en het kopen van ervaring.

We bekijken onze schoenen door ze te testen op verschillende factoren, waaronder afstand, hiellift, kussen, compressie en het vermogen van de schoen om je in de juiste schoenen te houden. Deze factoren worden gebruikt om de beste golfschoen voor een bepaalde golfer te selecteren, inclusief afstand, gevoel, stabiliteit, comfort en controle. De volgende zijn enkele van de belangrijkste factoren in elk van onze beoordelingen: Afstand Afstand is een van de belangrijkste factoren bij het bepalen van de waarde van een golfschoen. Voor de meeste van onze beoordelingen, we zijn op zoek naar schoenen die afstand van meer dan 15 meter bieden en zijn onder 10oz. Als een schoen is meer dan 10 gram dan is het niet langer geschikt voor onze site en de schoen kan niet langer worden aanbevolen.

We zullen ons dus richten op wat belangrijk is: comfort, pasvorm en prestaties. Voor uw nieuwe golfschoen begeleiden wij u door de technische details van de schoen en voorzien u van een up-to-date rapport om u te helpen de juiste te selecteren voor uw golfswing. En als dat nog niet genoeg is, hier is een verzameling van links voor uw surfplezier. Ons nieuwe huis zal bestaan uit een online winkel (www.golfschoenvergelijk.nl) en een in-store shop (www.golfshoes.nl).

Wat betekent de term g-string?

G-strings zijn een interessante categorie. We hebben geen specifieke definitie, maar ze hebben de neiging om ofwel twee-delige lace-up of lace-up-met-mand. De term g-string kan door elkaar worden gebruikt om beide te beschrijven. Daar zijn twee belangrijke redenen voor. Ten eerste bieden ze flexibiliteit bij het dragen met een mandachtige grip. Deze flexibiliteit is nuttig in sommige situaties, zoals in een smalle schoen die in een smal schoensluitend gat wil passen. Ten tweede, g-snaren kan heel licht en comfortabel voor het grootste deel. Dit betekent dat ze ook kunnen worden gebruikt in een breed scala van schoenvormen, zonder afbreuk te doen aan de duurzaamheid van de schoen.